Leven moet je zelf doen. Dat wel. Maar soms is een beetje steun wel prettig of nodig.
Iemand die je

  • helpt bij het krijgen van zelfvertrouwen
  • inzicht geeft hoe om te gaan met emoties, met stress
  • helpt bij het maken van keuzes, gericht op school, studie, werk of in privésituaties
  • helpt een burn-out te voorkomen, of achter je te laten

Ik daag je graag uit om kritisch na te denken over je eigen keuzes of gedachten. Samen zoeken we naar hulpmiddelen die passen bij jou en die helpen om weer zelf het heft in handen te nemen.

Het doel is dat je beter kan omgaan met stress, meer voldoening ervaart, herstelt van een eventuele burn-out of die er juist mee voorkomt.

We gaan daarbij uit van wat goed gaat. Hoe kun je dat gebruiken om je coachvraag te beantwoorden?
Ik ben opgeleid en gecertificeerd door ArboNed om als executive coach mensen te coachen volgens de methode ‘coachen naar bevlogenheid’. Bevlogenheid is met energie en toewijding doen waar je voor staat.
Ik heb de licentie om het spel ‘Coachee’ te gebruiken bij het coachen van kinderen vanaf 9 jaar.

Coachees zeggen:
Ingrid verstaat de kunst om steeds op een positieve manier samen met mij te blijven zoeken naar iets dat voor mij werkt. ‘Als een bepaalde oplossing niet werkt, moeten we verder zoeken naar iets dat wél werkt’.

‘Ze heeft mij geleerd om op een andere manier te kijken naar mezelf, naar hoe ik te werk ga en hoe ik gewoonlijk op dingen reageer. Zo bood ze me diverse keren een echte eye opener. Dit zijn punten waarmee ik nu zelf verder kan.’

‘Het traject gaf mij inzicht in hoe met de ‘lastige’ mensen om te gaan, mijn patronen in te werk zien (en ze doorbreken als ze niet zo handig zijn!) en de levensthema’s waar ik nu mee bezig ben. Heel fijn dat die ruimte er was.’